Centrale Verwarming

Voor elk probleem dat te maken heeft me de centrale verwarming kunt u bij Loodgieter Heerlen terecht. Onze ervaren loodgieters repareren, vervangen en installren elk soort centrale verwarming. Onze kanjers zorgen ervoor dat u weer lekker van uw verwarming kunt genieten. Wij staan altijd en graag voor u klaar!

Lees Meer

Boiler Installatie

Wij kennen het wel, de vervelende boiler problemen. Voor onze loodgieters is dit een dagelijkse klus en kunnen dit dan ook binnen een mum van tijd voor u oplossen! Ook zijn zij een ster in het installeren van nieuwe boilers. Heeft u een extra handje nodig om deze problemen te verhelpen? Neem gerust contact met ons op!

Lees Meer

Keukens & Badkamers

Ook voor elk badkamer en keuken probleem staan wij voor u klaar! OF u nou net verhuisd bent of gaat verbouwen, of dat er simpelweg iets gerepareerd moet worden. De Loodgieter Heerlen helpt u graag! Onze loodgieters zijn allemaal gecertificeerd en in het bezit van een VOG-verklaring. Zo weet u zeker dat u een betrouwbare loodgieter in huis haalt.

Lees Meer

Gas & Olie Veiligheid

Een angst voor een gasexplosie o.i.d. is niet onbegrijpelijk. U wilt u wel veilig voelen in uw eigen woning, laat daarom ons uw Olie & Gas veiligheid verzorgen.Wij zorgen ervoor dat alles omtrent gas en olie weer in orde is en nog jaren mee kan. Ook kunnen wij u simpelweg advies geven of een controle uitvoeren zodat u geen twijfels meer heeft over uw veiligheid!

Lees Meer

Afwatering Service

In Nederland valt er natuurlijk veel regen dus u wilt waarschijnlijk dan ook dat u de voetjes droog houdt. Laat ons uw afwatering service installeren, repareren of vervangen. Onze loodgieters zijn allemaal gecertificeerd en in het bezit van een VOG-verklaring. Zo bent u ervan verzekerd dat u niet met malafide loodgieters te maken heeft!

Lees Meer

Afvoer Reiniging

Is uw gootsteen of toilet verstopt en heeft u daar hulp bij nodig? Geen probleem, Loodgieter Heerlen staat voor u klaar! Onze loodgieters hebben jarenlange ervaring zodat zij uw problemen vlekkeloos kunnen oplossen. Onze mannen kunnen binnen 30 minuten bij u op de stoep staan om u uit de brand te helpen!

Lees Meer

Water Voorziening

Watervoorziening is altijd belangrijk, of dat nou gaat om een woning, bedrijfspand of flatgebouw. Onze loodgieters weten dat watervoorziening essentieel is en zullen er daarom alles aan doen om dit voor u te installeren of repareren. Zij zullen bij spoedgevallen binnen 30 minuten voor uw deur staan!

Lees Meer

Gas Lek Detectie

Een angst voor gaslekken is niet geheel onbegrijpelijk. Een gaslek is namelijk levensgevaarlijk en er gebeuren nog te veel ongelukken. Om zo’n gaslek te voorkomen moet u af en toe een controle uit laten voeren. Laat dit doen door onze ervaren loodgieters! Indien nodig, zullen zij ook de mogelijke reparaties uitvoeren.

Lees Meer

Loodgieter Service

Onze Loodgieter Heerlen staan altijd voor u klaar om u uit de brand te helpen. Zij zijn een ster in het installeren, repareren en vervangen van alle loodgieter gerelateerde werkzaamheden. Neem daarom gerust contact met ons op!

Lees Meer

24/7

Spoed Service

Neem nu contact op!

Offerte aanvragen

Ons team neemt zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken.

sidebar-cta-repairs
sidebar-cta-careplan
sidebar-cta-installations

Bel ons vandaag nog

Wij zijn hier voor al uw loodgieter problemen!

Neem nu contact op